Зарежда се

OKLYS®

Лекарствена безопасност


Формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица

Информацията, която ще ни предоставите, е изключително важна за откриване на непознати нежелани реакции към лекарствените продукти, разрешени за употреба на територията на Република България. Ще ни бъдат необходими Вашите данни за контакт с цел обратна връзка, за да потвърдим получаването на съобщението, ако се наложи да поискаме допълнителна информация, както и да Ви информираме за предприетите мерки. Уверяваме Ви, че личните данни на съобщителя/пациента се третират в съответствие със Закона за защита на личните данни. Идентификационен номер на БестаМед ЕООД за опериране с лични данни: 414601.

Моля, обърнете внимание, че някои полета, маркирани със звездичка (*), изискват задължително попълване, за да бъде прието съобщението Ви за валидно. Въпреки това ние Ви молим да попълните колкото е възможно повече данни, защото това е важно за оценката на съобщението Ви.


Свалете формуляра за нежелани лекарствени реакции тук


За медицински лица

Формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от медицински лица. Напомняме на медицинските специалисти, че са задължени съгласно изискванията на ЗЛПХМ да съобщават на Изпълнителната агенция ...

Вижте повече